Kategorier
Inredning

Skapa din badrumsdröm

Drömmen om ett härligt badkar ska äntligen bli verklighet. Du ska även slå till på en stor dusch och ett kakel som bara är för ljuvligt för att vara sant. Nu är det dags för den stora renoveringen.

Ett badrum kan vara något fantastiskt, njutbart och ljuvligt. Du kan till och med längta hem till ditt badrum och sakna det när du är på resa. För om du har planerat och skapat ditt badrum på rätt sätt så är det inte bara en plats för rengöring och toalett. Det är en plats där du kan koppla av, stressa ner och ladda dina batterier. Kanske till och med en plats där du kan njuta av ett härligt bad med dina barn eller din partner. Med lite tända ljus och ljuv musik i bakgrunden. Eller en massa leksaker, stoj och stim. Det är härligt och roligt både och.

Längta hem till Bromma

Vill du längta hem när du är på jobbet så kanske ditt första steg är att renovera ditt badrum. En badrumsrenovering i Bromma kan vara hur stor eller liten du vill och behöver. Kanske har du ett för litet badrum och ger dig på att riva ut en vägg för att få ett större. Ett badrum där du kan få plats med badkar, dusch och kanske till och med en bastu. Eller så är det en mindre renovering där det kan räcka med ett utbyte av toalettstol, handfat och badkar. Det viktiga är att du trivs med badrummet.