Kategorier
Trädgård

Swimmingpool – ett privilegium som kan bli verklighet

Det går inte att förneka att en swimmingpool hemma i trädgården skulle förändra livet. Kanske är det den bästa investering du någonsin gör till ditt hem.

Varför ska man gå hela sommaren och svettas? När solen bränner under de heta sommarveckorna är du på vippen att få värmeslag om du inte gör någonting åt det. Vid sådana tillfällen räcker det inte att hälla i sig en kall läsk – det krävs att du tar fram det tunga artilleriet. Det krävs att du installerar en swimmingpool.

Med en sådan förändring behöver du aldrig lida mer i värmen igen. Tvärtom kommer värmen att vara din bästa vän. Det finns få upplägg som är så otroligt behagliga som att svalka sig i en egen pool när temperaturen närmar sig 30 grader i luften. Ett privilegium som faktiskt kan bli verklighet enklare än du tror.

Har du råd att inte ha swimmingpool?

Den avgörande frågan är förstås följande: vad kostar det att bygga en pool? Men den frågan är felformulerad. Istället måste man fråga sig vad det kostar att inte bygga en pool. Hur mycket lidande kommer värmen att orsaka om du inte har ett svalkande dopp inom några meters avstånd?

Dessutom ska du inte bortse från den sociala aspekten. Med en swimmingpool i trädgården kommer du att bli mycket populär i grannskapet. Det finns dock en viktig skillnad. Till skillnad från den allmänna stranden avgör du själv vem som ska ha tillträde till att doppa sig hemma hos dig.